De coach stelt zich verder voor

mrt 19, 2021

Praktische info

Naam
Semin Suvarierol Hoen
Plaats
Luxwoude (Friesland)
Land
Nederland
Telefoon
0656052624
Aanbod
Wandelcoaching, Persoonsgerichte benadering, Lichaamsgerichte benadering, Individuele begeleiding, Begeleiding met partner, Gratis kennismakingsgesprek, Online opties, Meertalig

Persoonlijke info

Foto
Voorstellen
Ik ben een counselor, doula (geboortecoach), fotograaf. Wie ik vandaag ben, heeft zijn wortels in onze lange reis naar zwangerschap met een gelukkig einde. Ik heb een zoon en een dochter die me elke dag weer iets nieuws leren over mezelf en het leven. Ik geloof in de innerlijke kracht van elk mens. Ik faciliteer je in het ontdekken en bereiken van je hartenwensen.
Werkwijze, kenmerken en kwaliteiten als coach én mens
Als fertiliteitscoach hanteer ik een holistische, persoonsgerichte aanpak. Dit betekent dat mijn begeleiding afgestemd is op jouw unieke behoeften. De kern van ons werk samen focust zich op het herstellen van het vertrouwen in je lichaam en werken aan een mentale verandering ten opzichte van de gedachtes en spanning rondom je kinderwens. Je krijgt niet alleen nieuwe inzichten maar gaat ook op zoek naar praktische stappen om je wensen te verwezenlijken. Ik werk intuïtief en integreer verschillende methodes als counselor: gesprekstherapie, visualiseren, tekenen en schrijven. Hiernaast bied ik orgaan massage aan om je buikgebied te laten ontspannen en je emoties los te laten. Een integrale aanpak met aandacht voor jouw lichaam, geest en ziel.
Reden om coach te worden
Ook wij hebben een lange reis gehad naar ouderschap. Deze hobbelige weg en het gebrek aan psychologische ondersteuning die ik heb ervaren, hebben ook de wens doen ontstaan om andere mensen bij te staan in hun reis naar het verwelkomen van een nieuw leven. Om deze wens te verwezenlijken heb ik een carrièreswitch gemaakt van wetenschappelijke onderzoeker naar counselor, doula en fotograaf.
Eventuele eigen ervaring rondom ongewenst kinderloos zijn
Als twee gezonde dertigers bleef voor ons een zwangerschap uit en uiteindelijk bevonden wij ons in een fertiliteitstraject. De diagnose ‘onverklaard onvruchtbaar’ leidde voor mij een zoektocht in naar verklaringen en hulp. Terwijl de onderzoeken en behandelingen doorgingen, probeerde ik alternatieve geneeswijzen en voedingspatronen uit. Noch de steeds geavanceerdere fertiliteitsbehandelingen, noch de alternatieve geneesmiddelen leidden tot een blijvende zwangerschap. De artsen deden onverminderd hun best en ik had inmiddels van alles gedaan om mijn lichaam gezonder en vruchtbaarder te maken. Het was tijd om dieper te graven. De afgelopen jaren hadden veel impact op me gehad. Ik keek nu anders tegen het leven aan. Met behulp van coachingstrajecten heb ik mezelf beter leren kennen. Toen ik voor mijn gevoel mijn ware zelf had gevonden en manieren had geleerd om positiever in het leven te staan, werd ik zwanger. Ik zie onze zoon als de ultieme vrucht van mijn transformatieproces en mijn dochtertje als het vervolgcadeau.
En verder...
Ik ben meertalig en ben bereid om jou desgewenst te helpen in het Turks, Engels en Frans.