De coach stelt zich verder voor

mrt 19, 2021

Praktische info

Naam
Thea van Dijk
Plaats
Zevenbergen
Land
Nederland
Telefoon
Aanbod
Online opties, Miskraambegeleiding

Persoonlijke info

Foto
Voorstellen
Ik ben Thea van Dijk. Getrouwd en een volwassen zoon. Ik woon in het mooie Brabant. Ik werk als coach en ik ben mede-oprichtster van MiskraamVerwerken.nl.
Werkwijze, kenmerken en kwaliteiten als coach én mens
Mijn uitgangspunt is dat een ieder alle antwoorden zelf al weet, maar er soms even niet bij kan. Door mijn vermogen van het zien van energie help ik cliënten naar hun eigen antwoorden, die het beste werken in hun situatie. Cliënten zeggen mij vaak dat ze het werken met mij diep vinden gaan.
Reden om coach te worden
Oorspronkelijk werkte ik als verpleegkundige in het ziekenhuis. Het werk vond ik steeds meer weg hebben van symptoombestrijding dan van genezen, daadwerkelijk oplossen van het probleem. Door middel van coachen wil ik het ‘probleem’ daadwerkelijk oplossen. En gelukkig lukt mij dat goed als ik de reacties mag geloven die ik terug krijg van mijn cliënten.
Eventuele eigen ervaring rondom ongewenst kinderloos zijn
Mijn gezin voelt compleet. Ook mijn ongeboren kinderen zijn hier een deel van. MiskraamVerwerken.nl heb ik samen met Joyce Beckker opgericht. Beiden hebben we miskramen gehad en we wilden miskraam uit de taboesfeer halen. Dit laatste lukt. Het hebben van een miskraam is veel meer bespreekbaar, dan toen we MiskraamVerwerken.nl in 2015 oprichtte.
En verder...
Niet elke miskraam is hetzelfde. Zelfs als een vrouw meerdere miskramen heeft gehad, kan ze elke miskraam anders ervaren. Het bewust afscheid nemen van je ongeboren kindje en het kindje een naam geven zijn twee belangrijke stappen in je verwerking, zelfs als je niet emotioneel bent dat het gebeurd is.