De coach stelt zich verder voor

mrt 19, 2021

Praktische info

Naam
Wilma Potze
Plaats
Weiteveen
Land
Nederland
Telefoon
06 49319620
Aanbod
Psychosociaal therapeut, Individuele begeleiding, Begeleiding met partner, Online opties, Mogelijke vergoeding zorgverzekering, Meertalig

Persoonlijke info

Foto
Voorstellen
Ik ben Wilma Potze, psychosociaal therapeut met een eigen praktijk, Kokarde.
Werkwijze, kenmerken en kwaliteiten als coach én mens
Ik werk met je samen om de nare omstandigheden die van invloed zijn op jouw welbevinden te verwerken. Het blijft een lastig woord, want wat is verwerken en hoe doe je dat? Op jouw manier en op jouw tempo. Door jou aan het woord te laten en daaraan andere perspectieven toe te voegen maak jij dat wat je jezelf nooit had toegewenst tot je eigen verhaal. Jouw persoonlijke verhaal dat er mag zijn.
Reden om coach te worden
Toen er op mijn werkplek werd bezuinigd op reguliere hulp voor mensen met fertiliteitsproblemen, heb ik samen met enkele collega’s besloten om de hulpverlening voort te zetten als zelfstandig gevestigd therapeut. Ik vind het belangrijk dat er gespecialiseerde hulp beschikbaar is met een stevige kennisbasis.
Eventuele eigen ervaring rondom ongewenst kinderloos zijn
Ik heb ervaring op verschillende gebieden. Heel kort samengevat en achtereenvolgens: Geen geschikte partner dus een overweging om alleen moeder te worden. Een periode waarin een donor zich beschikbaar stelde maar er geen zwangerschap ontstond. Enkele jaren later een onverwachte spontane zwangerschap en daarna een eenoudergezin.
En verder...
Ik heb pas een masterstudie afgerond, pedagogiek, waardoor mijn blikveld zich nog meer dan eerst richt op leren en ontwikkelen. In mijn ogen een basisbehoefte die iedereen op eigen wijze wil vervullen. Cliënten van mijn praktijk die aanvullend verzekerd zijn krijgen een deel van hun kosten vergoed. Wil je dit alvast checken, kijk voor info op deze webpagina van de beroepsvereniging LVPW voor een lijst met alle vergoedingen van de verzekeraars.