De coach stelt zich verder voor

mrt 19, 2021

Praktische info

Naam
Carine De Bolle
Plaats
Denderleeuw (België)
Land
België
Telefoon
0499 25 24 13
Aanbod
Individuele begeleiding, Online opties, Reiki, Lichaamsgerichte benadering, Creatieve benadering

Persoonlijke info

Foto
Voorstellen
Ik ben Carine, getrouwd en heb een schat van een hond, een golden retriever Bliss. Creativiteit, openheid en speelsheid typeren me. Ik hou van dansen op mijn eigen ritme, van vertoeven in de natuur en geniet volop van de kleine dingen in het alledaagse . Diepe persoonlijke contacten geven me een rijk gevoel.
Werkwijze, kenmerken en kwaliteiten als coach én mens
Ik coach vanuit verbinding en kan hierdoor de ander zeer goed aanvoelen. Ik gebruik ook vaak tastbare objecten om emoties zichtbaar en voelbaar te maken om ermee te kunnen werken. Opstellingswerk, visualisaties en creatieve insteek in een warme en relaxte sfeer typeren mijn sessies. Ik hecht veel belang aan de eigenheid van elke persoon en ga samen met hen op zoek naar innerlijke veerkracht. Respect voor de ander en zorgend motiveren kan ik mooie kwaliteiten noemen van mezelf.
Reden om coach te worden
Ik heb mijn persoonlijk rugzakje met obstakels onder de loep genomen tijdens 5 jaar Intuïtieve Ontwikkeling en hierdoor gegaan voor een missie die reeds jaren diep aan het borrelen was. Uiteindelijk de stap gezet en opleidingen rouw- en verliestherapeut en kindercoach gaan volgen. Nu coach ik vooral vanuit eigen ervaring en dat voelen de mensen. Mijn verbinding met kinderen is altijd heel warm geweest.
Eventuele eigen ervaring rondom ongewenst kinderloos zijn
Kinderen hebben was één van mijn diepste wensen. Mijn zusje was 8 jaar jonger en eigenlijk speelde ik toen al mama. Op school vertoefde ik meer bij de kleinsten dan bij mijn leeftijdsgenoten. Ons traject begon begin de jaren 90. De eerste IVF poging was meteen raak, doch met zware over stimulatie en cystes tot gevolg. Een paar dagen nadat we het hartje zagen kloppen, liep het fout. Psychologische ondersteuning bestond nog niet. We deden het ook als koppel alleen en hadden aan niemand in onze omgeving iets gezegd. Dat was heel zwaar. Nadien hebben we nog een 8-tal pogingen gedaan maar geen enkele meer gelukt. Pas bij de komst van onze eerste golden retriever pup - 12 jaar later- heeft mijn systeem het aangekund om het rouwproces in gang te zetten. Dit was vrij intens, maar dankzij mijn opleidingen is er erkenning gekomen, gevolgd door heling en innerlijke veerkracht.
En verder...
Ik ben een zeer gevoelig persoon en durf dit een kracht te noemen. Dankzij mijn opleidingen heb ik mijn intuïtie erg aangescherpt en kan ik mensen vrij goed aanvoelen en hierdoor vaak hun noden herkennen zonder veel woorden. Creativiteit is eigen aan mij en ik geef dit ook graag door aan anderen door het organiseren van workshops. Ik geeft ook energetische ondersteuning met Reiki.