De coach stelt zich verder voor

mrt 19, 2021

Praktische info

Naam
Janine de Wolf
Plaats
Arnhem
Land
Nederland
Telefoon
06 46 06 46 95
Aanbod
Individuele begeleiding, Online opties, Empowerment, Lichaamsgerichte benadering, Massagetherapeut, Natuurgeneeskundig therapeut

Persoonlijke info

Foto
Voorstellen
Janine de Wolf – natuurgeneeskundig therapeut vanuit de massagetherapie. Gespecialiseerd in cyclus, vruchtbaarheid en borstgezondheid. Docent Womb & Fertility massage training. Praktijk houdend in omgeving Arnhem.
Werkwijze, kenmerken en kwaliteiten als coach én mens
Ik probeer zoveel mogelijk met alle facetten van ons Zijn te werken. Ik kijk niet alleen naar het fysieke en emotionele deel, maar ook naar hoe het mentaal met je gaat en wat er energetisch/spiritueel speelt. Hoe je ter wereld bent gekomen en je vrouwenlijn zijn belangrijke aspecten voor mij in mijn werk als het gaat over vruchtbaarheid. Maar natuurlijk ook wat je hebt meegemaakt in dit leven en hoe het nu met je is. Wanneer je emotionele spanning vast houdt (bewust of onbewust) dan is dit van invloed op je vruchtbaarheid. Ik vind het belangrijk dat je terug in de verbinding komt met je lichaam en je baarmoeder en haar kunt gaan zien en voelen als grote krachtbron. Borsten staan in verbinding met de baarmoeder en zijn dus net zo belangrijk als het aankomt op vruchtbaarheid. Een aspect wat vaak vergeten wordt.
Reden om coach te worden
Voor mij niet echt een bewuste keuze geweest om als coach te gaan werken. Wel als massagetherapeut en daar kwam het coachen vanzelf bij kijken. Ik realiseer mij dat dat niet voor iedere massagetherapeut geldt, maar voor mij wel. Ik kan niet alleen maar het lichamelijke trucje doen. Zo werkt het niet. Ik werk met jou als klant en dat houdt in dat wij een samenwerking aangaan. Een samenwerking, ook in de energie, we reflecteren elkaar. Het helpt dus als ik luister naar wat jij als persoon te vertellen hebt, maar ook luister ik naar je lichaam en naar je energie.
Eventuele eigen ervaring rondom ongewenst kinderloos zijn
Vanaf het moment dat mijn partner en ik het begonnen te hebben over kinderen, realiseerden wij ons beide ‘Als het ons gegeven is’. We hadden geen reden te twijfelen, maar we wisten gewoon dat kinderen krijgen iets bijzonders was, een wonder wat bij lang niet iedereen zomaar gegeven is. Prompt kwamen wij er na een jaar lang proberen achter dat we verminderd vruchtbaar waren en zijn we na goed overwegen toch het medische circuit ingegaan. De pogingen vond ik zwaar, steeds overstimulatie, koud en afstandelijk en mijn onderbuik gevoel zei mij dat dit toch echt ook liefdevoller zou moeten kunnen. Na alle pogingen, we waren er helaas heel snel doorheen, zijn wij kinderloos gebleven. Het heeft mij echter wel doen beseffen dat ik alle trajecten heb moeten doorlopen om uiteindelijk het huidige werk te kunnen doen.
En verder...
Ik hou van reizen, lekker eten, kan mij verliezen in fantasy boeken, verslaafd aan vakliteratuur wat broodnodig gelezen ‘moet’ worden. Ik maak graag lange wandelingen in de natuur, hou van katten en je kunt mij ’s nachts wakker maken voor goed klaargemaakte asperges.