De coach stelt zich verder voor

mrt 19, 2021

Praktische info

Naam
Ellen van 't Erve
Plaats
Doorwerth
Land
Nederland
Telefoon
06- 39331819
Aanbod
Persoonsgerichte benadering, Lichaamsgerichte benadering, Individuele begeleiding, Gratis kennismakingsgesprek, Online opties

Persoonlijke info

Foto
Voorstellen
Ik ben Ellen, 49 jaar en woon met mijn vriend & hond in Doorwerth. Als ik vrij ben ga ik het liefst met een goed boek op de bank liggen, maar weet dat ik nog gelukkiger wordt van zwemmen, wandelen met mijn hond, schilderen, tekenen en eten met vrienden.
Werkwijze, kenmerken en kwaliteiten als coach én mens
Ik maak graag eerst contact met je. Vandaar dat de kennismaking gratis is. Op deze vrijblijvende manier kun jij kijken of mijn manier van coachen bij je past. Als het goed is, zie je dan gelijk dat ik energiek, doortastend, sensitief en creatief ben. Wil je verder aan de slag met een coachtraject ? Dan maak ik een inschatting van het aantal gesprekken voor jouw beste resultaat. Zodat je precies weet waar je aan begint. Vervolgens gaan we verder met elkaar in gesprek, ga je aan de slag met creatieve opdrachten, lichaamsgerichte oefeningen en huiswerkopdrachten. Mijn ervaring is dat je al tijdens het coachtraject meer rust, plezier en energie ervaart.
Reden om coach te worden
Het leukste onderdeel van jarenlang manager zijn, was het coachen van medewerkers. Gek genoeg moest ik eerst ontslagen worden om dit te beseffen. Net zoals mijn onvervulde kinderwens ervoor zorgde dat ik écht voor mezelf ging kiezen. Door te starten met mijn coachpraktijk heb ik een baan die helemaal bij mij past.
Eventuele eigen ervaring rondom ongewenst kinderloos zijn
Moeder worden leek me logisch. Als kind speelde ik dagenlang met poppen en als puber paste ik op kinderen uit de buurt. Ik heb nooit van te voren bedacht dat het niet vanzelf zou gaan. Maar dat ging het niet. Ook niet met behulp van medische behandelingen. En al helemaal niet door een wonder. Mijn kinderwens is onvervuld gebleven.
En verder...
Ik schrijf graag. Eigenlijk ben ik daar elke dag wel mee bezig. Zo’n twee keer per week post ik mijn bijdragen op LinkedIn en ook steeds meer op Instagram.