De coach stelt zich verder voor

mrt 19, 2021

Praktische info

Naam
Marleen van Loenen
Plaats
Apeldoorn
Land
Nederland
Telefoon
06 41770765
Aanbod
Psychosociaal therapeut, Contextueel therapeut, Wandelcoaching, Christelijke visie, Individuele begeleiding, Begeleiding met partner, Gratis kennismakingsgesprek, Mogelijke vergoeding zorgverzekering

Persoonlijke info

Foto
Voorstellen
Ik ben Marleen van Loenen en heb een praktijk voor psychosociale hulpverlening met een contextuele benadering. Na 30 jaar ervaring in de hulpverlening ben ik een eigen praktijk gestart. Kernwoorden voor mij zijn: verbinding, betrokkenheid, vertrouwen, echtheid, verantwoordelijkheid, autonomie & respect.
Werkwijze, kenmerken en kwaliteiten als coach én mens
Mijn manier van werken kenmerkt zich door een open, niet veroordelende luisterhouding. Ik wil jouw levensverhaal horen, je ondersteunen en helpen met het ordenen van jouw leven. Een bewustwordingsproces waarbij je in je kracht komt te staan, een groeiproces naar vrijheid. Op zoek naar jezelf in verbinding met de ander. Wanneer je ongewenst kinderloos blijft, moet je afscheid nemen van een verwachting en hoe blijf je dan trouw aan jezelf. Ik zoek naar een manier die bij jou past. Soms is het ingewikkeld om woorden te geven aan wat je van binnen ervaart en beleeft. Ik gebruik een taal erbij. Dat is een methode die de innerlijk beleefde werkelijkheid visueel en daarmee meer bewust maakt. Door met poppetjes en ander materiaal te werken worden de relaties zichtbaar en toegankelijk als bron voor groei en ontwikkeling.
Reden om coach te worden
Vanuit mijn eigen verlieservaringen en (ervarings-)deskundigheid ontstond de wens om een eigen praktijk te starten en in verbinding met mensen een stukje op hun levensweg mee te wandelen, op zoek naar groei en herstel.
Eventuele eigen ervaring rondom ongewenst kinderloos zijn
Voor ons was het vanzelfsprekend om kinderen te krijgen. Toen dat niet gebeurde kwamen we in een medisch traject. Onderzoeken, behandelingen, alternatieve geneeswijzen, maar niets heeft geleid tot een zwangerschap. Nadat we in een lotgenotengroep ons verdriet deelden, en we het verlangen en verlies heel verschillend mochten beleven, kreeg ons verlangen een andere vorm. Op een bijzonder manier hebben we een gezin gevormd. Inmiddels zijn we ouders geworden van twee adoptiekinderen, ook dat proces confronteert je met alles wat niet vanzelfsprekend is, met veel verlangen, hoop en verlies. Maar heeft ons gebracht tot de trotse ouders die we nu zijn.
En verder...
Voel je welkom, ik loop graag een stuk met je mee.