De coach stelt zich verder voor

mrt 19, 2021

Praktische info

Naam
Bouwina de Haan
Plaats
Barneveld
Land
Nederland
Telefoon
06 4455 4989
Aanbod
Individuele begeleiding, Begeleiding met partner, Online opties, Mogelijke vergoeding zorgverzekering, Psychosociaal therapeut

Persoonlijke info

Foto
Voorstellen
Mijn naam is Bouwina de Haan (1968). Ik ben psychosociaal therapeut in mijn praktijk Langszij, Coaching & Therapie in Barneveld. Ik ben gespecialiseerd in de hulpverlening bij rouw en verlies, waaronder het leven met een (nog) onvervulde kinderwens.
Werkwijze, kenmerken en kwaliteiten als coach én mens
Bij heftige emoties, verlies en rouw bied ik een veilige plek om met deze problemen aan het werk te gaan. Dit doe ik vanuit mijn professionele kennis en (levens)ervaring. Ik geloof dat ieder mens het waard is om gehoord en gezien te worden. En om hulp te krijgen bij problemen waar je alleen of samen niet uitkomt. Een onvervulde kinderwens heeft veel gevolgen voor jezelf en op je relatie. Ik kijk graag met je mee wat jou en jullie kan helpen. Tijdens de gesprekken is er ruimte voor je vragen, je emoties, en voor het verhaal van je lichaam. Of het nu gaat om het maken van keuzes bij behandelopties, over de impact op je partnerrelatie en andere relaties, je leven dat uit balans is. Eerdere ingrijpende gebeurtenissen en overtuigingen kunnen ook aan de oppervlakte komen tijdens en na het traject rondom de kinderwens. Ook dat heeft tijd, ruimte en aandacht nodig. Het maakt me blij wanneer mensen tot bloei komen tijdens hun eigen zoektocht naar betekenis en zingeving.
Reden om coach te worden
Ik ben geïnteresseerd in mensen, hun verhaal, hun beweegreden en bied graag een luisterend oor. Ik vind het mooi om vanuit geloof, hoop en liefde een eindje met mensen onderweg te mogen zijn in een moeilijke periode in hun leven. Het doorleven van, en door-leven met een onvervulde kinderwens.
Eventuele eigen ervaring rondom ongewenst kinderloos zijn
Door onze voorgeschiedenis wisten we dat de kans op een zwangerschap erg klein zou zijn. Uiteindelijk is dit een verlies waar we samen en ieder voor zich mee hebben leren leven. Nu, veel jaren later wordt het soms opeens weer geraakt. Het verlies gaat nooit over en tegelijk zijn we dankbaar voor wat we wel ontvangen.
En verder...
In mijn praktijk ben je alleen of samen welkom, ook begeleiding via beeldbellen is mogelijk. De gesprekken worden vaak (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering. Ik houd van het water, wandelen langs het strand of zeilend op het water. Deze liefde voor het water heeft me geïnspireerd tot de praktijknaam Langszij, Coaching & Therapie.