De coach stelt zich verder voor

mrt 19, 2021

Praktische info

Naam
Martin Stoker
Plaats
Swifterbant
Land
Nederland
Telefoon
06-83106767
Aanbod
Reiki, Miskraambegeleiding, Persoonsgerichte benadering, Individuele begeleiding, Begeleiding met partner, Gratis kennismakingsgesprek, Online opties

Persoonlijke info

Foto
Voorstellen
Ik ben Martin Stoker van BMSH. Als ervaringsdeskundige en coach ondersteun in mannen met een (nog) niet vervulde kinderwens. In de periode dat ik zelf met mijn vrouw in het proces zat kwam ik erachter dat er voor mannen weinig mogelijkheden voor een steuntje in de rug waren. Vanuit deze ervaring ben ik dit thema in mijn praktijk op gaan pakken om jou als man te ondersteunen. Ik ben 42 jaar, gelukkig getrouwd met Mariska, trotse vader van 3 Twinkelsterretjes en heel blij met onze boomerhondjes Molly en Nohla.
Werkwijze, kenmerken en kwaliteiten als coach én mens
Mijn werkwijze kenmerkt zich door een echte verbinding van hart tot hart en met een gezonde dosis humor om met jou aan de slag te gaan. Ik schroom er niet voor om de vinger op de zere plek te leggen om jou te helpen de pijn aan te raken om te kunnen helen en verder te komen. Kwaliteiten die ik heb zijn onder andere mijn humor, empathie, reflectievermogen, overzicht/helicopterview. Wat mij echt als coach en mens kenmerkt is de oprechte interesse en verbinding om met jou te werken. Dat ik jou echt begrijp omdat ik zelf de ervaringen ook heb (dus niet alleen praten vanuit het boekje en de theorie) - en dat ik dit in combinatie met diverse coachingstechnieken inzet om jou het beste te bieden om om te gaan met je eigen situatie. Voordat wij samen aan de slag gaan heb ik eerst een kennismakingsgesprek met jou. Ik noem dit altijd het digitale kopje koffie. Het is namelijk belangrijk om eerst kennis te maken om te ervaren of we een klik hebben. Wanneer deze er is kunnen we samen kijken wat je hulpvragen zijn en of ik dan de juiste coach ben om jou hierin bij te staan. Wanneer dit een volmondig JA is, dan gaan we er ook voor en geef ik het beste en alles wat ik in mij heb om jou te ondersteunen. Na het werken met mij sta jij weer in je kracht en voel je balans om weer zelf een volgende stap te zetten.
Reden om coach te worden
Jaren geleden ben ik als coach gaan werken om mensen te ondersteunen in persoonlijke ontwikkeling. Je komt soms op punten in je leven dat het niet altijd even makkelijk is. Dan is het fijn als je een steuntje in de rug ervaart om vanuit vertrouwen weer een nieuwe en volgende stap te kunnen zetten. Door persoonlijke ervaringen op het vlak van een niet vervulde kinderwens, ben ik mij meer gaan specialiseren in de doelgroep mannen met een (nog) niet vervulde kinderwens. Dit omdat hier weinig mogelijkheden voor waren en ik graag mijn steentje bijdraag om voor deze groep van betekenis te zijn. Juist omdat ik graag zie dat jij weer in je kracht staat, in balans bent en lucht en ruimte ervaart om te kijken naar de mooie dingen en wat er wel is en dat er zoveel meer is.
Eventuele eigen ervaring rondom ongewenst kinderloos zijn
Wij hebben circa 6 jaar aan onze kinderwens ¨gewerkt¨. Helaas bleek dat het bij ons beiden niet goed zit en dat het niet gaat lukken. Vanuit deze kennis hebben wij ook een adoptieprocedure gestart. Hier zijn wij gaandeweg voor afgewezen omdat het lange procedures zijn en ik op het moment van bemiddeling net 40 zou zijn…..te oud volgens de regels! Bizar - maar zo schijnt het te werken.
En verder...
Wat jullie meer over mij moeten weten is dat ik naast het coachen van mannen nog meer doe in mijn praktijk. Ik werk met de Luisterkind Methode en naast de verschillende soorten afstemmingen geef ik ook zelf deze crkrbo geregistreerde opleiding. Ook ben ik Reiki Master en geef ik cursussen hierin. Omdat ik werken aan jezelf belangrijk vind, ben ik ook founding member van de Mind Wellness Giftcard om zodoende iedereen in de gelegenheid te stellen dit cadeautje aan jezelf te geven of aan anderen wie jij een warm hart toedraagt. De Mind Wellness Giftcard is te bestellen en cadeau te geven. Ook werkgevers kunnen deze kaart cadeau geven aan medewerkers! NB. Ik werk veel op digitale wijze of op af te spreken locatie.