De coach stelt zich verder voor

mrt 19, 2021

Praktische info

Naam
Ingrid Jetten
Plaats
Zoetermeer
Land
Nederland
Telefoon
0618072973
Aanbod
Massagetherapeut, Miskraambegeleiding, Persoonsgerichte benadering, Individuele begeleiding, Begeleiding met partner, Online opties, SOULMEETS methode

Persoonlijke info

Foto
Voorstellen
Mijn naam is Ingrid Jetten - von Oven. Al heel mijn leven communiceer ik met ongeboren kindjes Bij Essential Awakening ben je ook welkom als jullie kinderwens onvervuld is. Ik maak dan contact met het zielskindje die niet bewust gekozen heeft om niet geboren te worden op aarde. Het is vaak een grote troost om te ervaren dat jullie kindje nog steeds deel uit maakt van jullie gezin maar via de onzichtbare wereld met jullie communiceert. Deze zielskinderen worden dan ook niet voor niets ‘engeltjes’ genoemd. Ook mooi is om te zien dat er ook zielskindjes kiezen om (veel) later naar de aarde te gaan, omdat de energie op aarde aan het veranderen is. Deze nieuwetijdskinderen zijn allemaal hoog sensitief en gevoelig.
Werkwijze, kenmerken en kwaliteiten als coach én mens
Ik begeleid en ondersteun in de levensprocessen op een energetische manier. Ik stem mij af op de hulpvraag ook bij een onvervulde kinderwens, bij miskraam, stil geboorte of in de periode ‘de hoop voorbij’.
Reden om coach te worden
Ik weet niet beter dan dat ik ook kan communiceren op zielsniveau waardoor ik geen woorden nodig heb om de taal van het onderbewustzijn te begrijpen.
Eventuele eigen ervaring rondom ongewenst kinderloos zijn
En verder...
Je kunt kiezen om naar de praktijk te komen in Zoetermeer voor een 1,5 uur durend kinderwensgesprek. Je bent welkom met of zonder partner (wat goed voelt). Ook per Skype of Zoom mogelijk. Ik stem mij af of het ongeboren kindje ook nog voor de conceptie, na miskraam of stilgeboorte. Ik geef ook kinderwensmassage waarbij ik massage, healing en reading combineer. Voor alle vragen rondom een (onvervulde) kinderwens kun je ook een telefonische afspraak maken (min. 1 kwartier). Als je het gevoel hebt dat je mij wat wilt vragen, kun je ervan uit gaan dat ik iets voor jou kan betekenen!