De coach stelt zich verder voor

mrt 19, 2021

Praktische info

Naam
Esther de Kreek
Plaats
Apeldoorn
Land
Nederland
Telefoon
06 53483695
Aanbod
Mindfulness, Miskraambegeleiding, Familieopstellingen, Voeding en fertiliteit, Individuele begeleiding, Gratis kennismakingsgesprek, Online opties

Persoonlijke info

Foto
Voorstellen
Mijn naam is Esther de Kreek, 49 jaar. Ik woon samen met Dennis en de katten Sjors en Wieffie en de konijnen Broer en Zus.
Werkwijze, kenmerken en kwaliteiten als coach én mens
Ik ben nadat we gestopt zijn met de medische molen voor een kindje, mijzelf gaan ontwikkelen in coaching, voeding en mindfulness. Ik verbind deze drie dan ook aan elkaar. Voeding, geest en een gezond lijf zijn onlosmakend aan elkaar verbonden. Door het geheel te bekijken kan je meer betekenen als coach.  Verder ben ik ervaringsdeskundige als het gaat om fertiliteitstrajecten en miskramen. Dat wil niet zeggen dat ik weet hoe het voor een ander voelt maar mijn inlevingsvermogen is hier groot.
Reden om coach te worden
Mijn gedroomde toekomst (een gezin met een aantal kinderen) ging niet door. Moeder natuur besloot wat anders. Ik wilde dat onze medische ‘tocht’ niet voor niets zou zijn geweest en wil graag andere vrouwen helpen om weer het leven op de rit te krijgen na een traject zonder gewenst resultaat.
Eventuele eigen ervaring rondom ongewenst kinderloos zijn
Mijn kinderwens begon op mijn 24e. Ik heb met mijn ex een adoptietraject gedaan maar deze hebben we gestopt toen China de regels zo aanscherpte dat de kansen voor ons minimaal waren geworden. Uiteindelijk heb ik van mijn 36-40e vier IVF pogingen gedaan. Ik ben 3x zwanger geweest maar helaas elke keer mis gegaan. Op mijn 40e hebben we er een punt achter gezet.
En verder...
Ik help vrouwen van hun verdriet een kracht te maken door meer van een afstand te kijken naar je verdriet (je hebt verdriet maar bent het niet). Ik gebruik daar allerlei methoden voor zoals familie-opstellingen, droomkamer, schalingsmethoden en mindfulness.