Je mag er zijn!

feb 3, 2021 | Challenge

Met ál je emoties!

Gisteren hebben we het al gehad over de kritische blik waarmee we vaak naar onszelf kijken. Wat zou het met je doen als je die blik los zou kunnen laten en jezelf zou accepteren en omarmen precies zoals je bent? Dus met ál je emoties. Want weet je… je mag er zijn! En je bent goed zoals je bent!

Ik heb ontdekt wie ik ben zonder een kind. Lang dacht ik dat ik alleen maar mee zou tellen en wat voor zou stellen als ik moeder zou zijn, maar nu blijkt dat ik als mens gewoon al zoveel te bieden heb. Net als jij!

Wil jij onderzoeken wat je nodig hebt om dit ook écht te voelen en toe te passen? Download dan nu gratis mijn e-book via LINK en lees meer over wat mij geholpen heeft bij mijn proces.

Voel jij al dat je er volledig mag zijn, met al je emoties? Of vind je dat nog lastig?