Mijn werkelijke bestemming…

jan 10, 2021 | Carla, Blogs

Wat is mijn werkelijke bestemming?
Een vraag die me regelmatig bezighoudt. Vroeger dacht ik dat het antwoord hierop heel simpel was, mijn bestemming was moeder én juf worden. Maar in het leven is het niet altijd zo simpel en heb je het niet altijd voor het kiezen. Of is het zo dat dat waarvan ik dácht dat het mijn bestemming was, toch niet mijn échte bestemming is?
En helpen deze eerdere ervaringen me om mijn juiste bestemming te vinden?

Interessante vragen om over na te denken!

Moeder ben ik wel, al heb ik mijn twee meiden hier niet bij me. Met hun prille en korte aanwezigheid in mij, hebben zij mijn moederhart geraakt en een deel van hen is nog steeds onderdeel van mij. Zij leven voort in mijn gedachten (ruim 6 en bijna 10 jaar zouden ze nu zijn) en mijn ziel is met hen verbonden. En ook al zijn ze niet hier in deze wereld, ik voel ze dagelijks bij me en dat maakt mij een moeder.
Maar ik heb geen gezin en ben dus in de dagelijkse praktijk geen moeder.

Juf ben ik járenlang geweest, totdat een ongelukkige val in de badkamer daar een einde aan maakte en ik (na lang proberen terug te keren) nu volledig arbeidsongeschikt ben. Maar ook dat juf zijn, zit me nog steeds in het bloed en ben ik mijn hart nog steeds, alleen is ook hier de praktijk anders.

Oké, als die praktijk dus zo anders is dan wat ik voel in mijn hart en ik dacht dat mijn weg zou zijn, wat is dán mijn weg?
Dit is iets wat ik me vaak afvraag, maar helaas heb ik het antwoord nog niet gevonden. Ik heb helaas nog geen nieuwe droom of passie gevonden waarvan ik voel en weet dat dát mijn nieuwe pad is.
Natuurlijk heb ik ‘De hoop voorbij’ en ‘Op zoek…’(met heel veel hulp) uit kunnen brengen en daar ben ik nog steeds enorm trots op! En daarnaast houd ik nog steeds met veel liefde de Facebook pagina bij, zodat ik een stem blijf geven aan mensen met een onvervulde kinderwens.

Maar waar gaat mijn weg verder heen? Waar word ik blij van? Wat kan ik nog? Wat wil ik nog? Dit zijn vragen waar ik nog geen antwoord op heb.
Mijn gevoel zegt dat het vanzelf wel duidelijk wordt, dat er weer iets op mijn pad komt wat mij past, waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik ben hier niet voor niks, ik heb nog wat te doen hier in dit leven, dus kom maar op met die nieuwe kansen… ♥

Carla Beukers